kezdőoldal
Az Ön idegenvezetője
  


Kedves Látogató,
 


 


Köszöntöm honlapomon, Széchey Noémi vagyok, francia és angol nyelven dolgozó idegenvezető.
 


 


A nyelvekhez gyermekkorom óta kötődöm, külföldön megszerzett nyelvtudásomat később Budapesten folytatott tanulmányaim keretében fejlesztettem tovább. Tanulmányaim eredményeképpen lettem okleveles idegenvezető, tolmács és fordító. Ez utóbbiak elsősorban a gazdasági-vállalati „reál” szférához kötnek, míg az előbbi révén a történelem, művészettörténet, gasztronómia és más „humán” területek rejtelmeivel is megismerkedtem és ismerkedem folyamatosan.
 


Emellett nyelvtudásomat a nyelvek iránti szeretetemet magán nyelvórák keretében is igyekszem továbbadni.
 


 


Budapesten születtem, néhány évet nem számítva mindig ebben a városban éltem. Szeretem ezt a várost, hiszen itt nőttem fel, az életem is ezer szállal ideköt. Ezért is nagy öröm számomra, hogy idegenvezetőként itt dolgozhatok és megmutathatom a várost azoknak, akik szeretnék megismerni.
 


 


Hogyan lehet a legjobban felfedezni Budapestet és Magyarországot? Ezt többféleképpen is megteheti.
 


 


- Felfedezhetjük saját magunk is, egy útikönyvvel – vagy ma már inkább okostelefonnal – a kezünkben. Sok hasznos információt megtudhatunk ezeknek az eszközöknek a segítségével, de az egyes információk közötti összefüggéseket, a szokásos látnivalókon kívüli rejtett kincseket sosem fogják elárulni nekünk. – A személyes idegenvezető viszont mindezt elmondja Önnek.
 


 


- Bejárhatjuk a főbb turista útvonalakat városnéző autóbuszokkal is, ahol egy magnóra vett szöveg mondja el mindenkinek mindig ugyanazt. Kétségtelenül egyszerű és kedvező árú megoldás, ami természetéből adódóan sosem lesz figyelemmel az egyéni igényeinkre, a magnó sosem fog válaszolni a városnézés során felmerülő kérdéseinkre. – A személyes idegenvezető viszont végig csak Önre figyel.
 


 


- Megismerhetjük a város nevezetességeit valamely standard program keretében is. Az idegenvezetők számos hasznos és érdekes információval fognak szolgálni, de mindig csak annyival, ami egy teljesen heterogén csoportnak adott időn belül elmondható. Emellett mindig várnia kell a többiekre, nem járhatja be a túrát a saját tempójában. – A személyes idegenvezető viszont az Ön igényei szerint alakítja a programot.
 


 


Így tehát, személyes idegenvezetője segítségével személyre szabottan, saját igényei szerint ismerkedhet meg a várossal és az országgal. Az egyéni túrák keretében lehetősége van a személyes beszélgetésekre, a felmerülő kérdések megválaszolására, az egyéni kívánságoknak megfelelő programok kialakítására. Ebben szeretnék a szolgálatára lenni. Személyesen azon vendégek számára, akik francia vagy angol nyelvű idegenvezetőt kérnek – más nyelv esetén szintén magas színvonalon dolgozó kollégákat tudok javasolni.
 


 


Ehhez kérem, nézzen körül honlapomon, ahol megismerkedhet az általam kínált túrákkal és programokkal. Amennyiben valamely utam felkeltette érdeklődését vagy a látottak alapján úgy véli, hogy segíteni tudok Önnek abban, hogy hasznosan és élményekben gazdagon töltse el a Budapesten vagy Magyarországon töltött időt, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a részleteket megbeszélhessük.
 


 


A találkozás reményében,
 


 


Üdvözlettel,
 


 


Széchey Noémi
 


   Telefon: +36 30 364 6406
 

Skype: noemianna
 

info@budapest-tour-guide.hu
 

www.budapest-tour-guide.hu
  Ez Széchey Noémi, budapesti privát idegenvezető honlapja | Minden jog fenntartva, 2012-2023 | A honlapot a TDS Kft. készítette | Linkek | Oldaltérkép
 


Az ön idegenvezetője | Túrák és programok | Gyógyturizmus | Feltétlek | Egyéb szolgáltatások | Online üzenet | Hasznos információk